سه شنبه 17 تیر 1404

flag
  • 1397/07/30 - 13:20
  • تعداد بازدید : 415
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه توجیهی مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی واحدهای پرورش پولت و مرغ تخمگذار

روز دوشنبه 30 مهر ماه 97 جلسه توجیهی مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در واحدهای پرورش مرغ پولت و مرغ تخمگذار استان با حضور مدیرکل، معاون سلامت، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، معاونین ادارات دامپزشکی شهرستان ها و جمعی از مسئولین فنی بهداشتی در محل اداره کل دامپزشکی استان البرز برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر شریفی در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت نظارت و کنترل کلیه مراحل پرورش اعم از ورود و استفاده از نهاده ها و نحوه و میزان مصرف، واکسیناسیون، جوجه ریزی و خروج طیور، افت تولید و غیره توسط مسئولین فنی بهداشتی مزارع پرورش، بر لزوم کنترل نقاط بحرانی و راههای انتقال بیماری و ورود ویروس های بیماری زا به فارم به طور دقیق و با حساسیت بالا تاکید نمود.

وی پیشنهاد کرد: این جلسات هماهنگی و توجیهی که جنبه آموزشی نیز دارد به طور منظم در ادارات دامپزشکی شهرستان شود و زمان آن را نیز با هماهنگی مسئولین فنی برای جلب مشارکت هرچه بیشتر تعیین کرد.

 دکتر شریفی گفت: لازم است مسئولین فنی با حضور در مزارع پرورش و ارتباط خود با ادارات دامپزشکی شهرستان و گزارش دهی در خصوص بیماری ها خصوصا بیماری های اخطارکردنی در اسرع وقت صورت پذیرد.

مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه از لزوم به روز بودن مسئولین فنی از لحاظ علمی و بکارگیری آخرین روش های علمی در مراحل تولید و مشاوره برای بهبود تولید و پیشگیری از بیماری ها به مرغداران تاکید کرد.

در ادامه دکتر طرق معاون سلامت اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور مسئولیت گزارش بیماری های طیور بر عهده مسئولین فنی بهداشتی فارم مورد نظر بوده و در صورت عدم گزارش بیماری، اداره کل دامپزشکی موظف به معرفی متخلف به مراجع قضایی خواهد بود.

دکتر حسنی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم گفت: گزارش بیماری در اسرع وقت توسط مسئولین فنی، کاهش معنی دار مصرف دان و آب و تولید، نظارت بر عقیم سازی و جابجایی کود به منظور جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری ها، صدور مجوز حمل بهداشتی طیور و تخم مرغ در سامانه های قرنطینه و امنیت زیستی و ثبت گزارش بیماری در سامانه پایش و مراقبت بیماری ها و ورود و خروج طیور در فارم باید توسط مسئولین فنی بر اساس نظارت های دقیق انجام شود.

وی ادامه داد: لازم است هر 6 ماه یکبار مرغداری توسط مسئولین فنی مورد ممیزی قرار گیرد و به مدیریت و شبکه دامپزشکی گزارش شود.

در پایان مسئولین فنی بهداشتی مزارع پرورش طیور، نظرات و دیدگاه های خود را در قالب پیشنهاد با مدیرکل و مسئولین اداره کل دامپزشکی استان مطرح کردند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1349
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور