• 1398/09/21 - 13:13
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه هماهنگی اجرای برنامه ملی کاهش سالمونلا در طیور صنعتی برگزار شد

روز چهارشنبه 20 آذر ماه جلسه ای با حضور دکتر جمالی معاون سلامت، روسای ادارات فنی ستاد و ادارات دامپزشکی شهرستان، نماینده تشکل های مرغداری استان و اساتید آزمایشگاهی در اداره کل دامپزشکی استان البرز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، در این جلسه دکتر جمالی در خصوص اهیمت انجام طرح ملی سالمونلا و مزایای اجرای این طرح در ریشه کنی سالمونلای طیور توضیحاتی را ارائه نمود.

وی افزود: در اجرای این طرح که با محوریت سازمان دامپزشکی کشور و همکاری ادارات کل دامپزشکی استان که به عنوان مجری انجام میپذیرد، آزمایشگاه های همکار دامپزشکی، مسئولین فنی بهداشتی و تشکل ها نقش مهمی را در موفقیت این طرح ایفا می نمایند.

وی با بیان تعداد واحدهای پرورش طیور در استان البرز گفت: در فاز نخست این طرح با واحد های پرورش مرغ تخمگذار، مرغ مادر گوشتی و تخم گذار و اجداد آغاز میگردد و در مراحل بعدی مزارع پرورش مرغ گوشتی شامل این طرح می شود.

در ادامه دکتر حسنی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، آبزیان، زنبور عسل و کرم ابریشم با ارائه پاورپوینت مطالبی را در خصوص نحوه نمونه برداری و آزمایشات مرتبط، همچنین نحوه قضاوت در رابطه با نتایج آزمایشگاهی ارائه نمود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 246951
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه