• 1400/12/17 - 13:26
  • تعداد بازدید : 335
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین جلسه طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز ، دومین جلسه تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در راستای اجرای دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور در ایام نوروز ۱۴۰۱ و ماه مبارک رمضان با حضور مدیر کل ، معاونین و بقیه اعضا در سالن جلسات دامپزشکی استان البرز برگزار شد. در این جلسه دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز ضمن تبریک فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۱ بر اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور و ستاد تسهیلات سفر استان تاکید کرد و افزود ، ۲۰ روز  قبل از اینکه دستورالعملها سازمان به استانها ارسال شود این نوع عملیاتها را در مرکز استان و همه شهرستانها شروع نموده بودیم، از طرفی  می بایستی بازرسان بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های ثابت و سیار، بر نحوه‌ تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی نظارت داشته باشند. در این جلسه گزارشاتی مبنی بر انجام فعالیت‌های اکیپ‌های بهداشتی مطرح شد. توکلی در خصوص نحوه‌  فعالیت این اکیپ ها تاکید نمود  و بیان کرد روزانه ۱۳ اکیپ در روزهای تعطیل و غیر تعطیل از ساعت 8:00 صبح الی 20:00 در محل‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت بهداشتی ، حضور داشته باشند و ۲ تیم نظارتی در سطح اداره کل ، نیز بر فعالیت این اکیپ‌ها نظارت عالیه داشته باشند. وی بیان داشت: در کشتارگاه ها علاوه بر بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی بخش دولتی، دامپزشک و کارشناس کشتارگاه ها نیز در کشتارگاه های دام به صورت روزانه و در کشتارگاه های طیور به صورت شبانه فعالیت ها را رصد کنند و گزارشات را به اداره کل ارسال کنند. در پایان دکتر توکلی عنوان کرد: تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی را به صورت شبانه روزی از طریق شماره ۱۵۱۲ پاسخگویی وپیگیری شود.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282466
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه