• 1398/05/27 - 11:00
  • تعداد بازدید : 489
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار مدیرکل دامپزشکی با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز

شنبه 26 مرداد ماه دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز به همراه دکتر طرق معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر خادمی رییس اداره برنامه و بودجه و مهندس حاجی حسنی رییس اداره مالی با دکتر عربشاهی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ دکتر توکلی با تشکر از دکتر عربشاهی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در حمایت ها و همکاری با اداره کل دامپزشکی استان البرز در تخصیص اعتبارات در حد توان گفت: با توجه به اهمیت حفظ سلامت و بهداشت جامعه که در خط مقدم آن دامپزشکی قرار دارد و در جهت حمایت از نیروهای خدوم دامپزشکی در پیشگیری و مبارزه با بروز و شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام و همچنین بیماری های واگیر دامی که از نظر اقتصادی حائز اهمیت می باشد نیاز مبرم به اعتبارات استانی وجود دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز تصریح کرد: با توجه به کاهش اعتبارات هزینه ای در بخش مزایای پرسنلی و از سویی مسئولیت های حاکمیتی و ماموریت های دامپزشکی ضروری است در توزیع اعتبارات دستگاه ها سهم دامپزشکی به صورت ویژه دیده شود.

دکتر عربشاهی اظهار داشت: در صورت جبران بودجه استانی اعتبارات لازم جهت تامین مزایای پرسنل مستخدمین جدید و نیروهای منتقله تامین خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 242613
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه