• 1398/02/19 - 09:19
  • تعداد بازدید : 412
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تشدید نظارت های بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان البرز دامپزشکی در ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت های دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی از 15 اردیبهشت ماه آغاز، و 17 خرداد ماه در سطح استان البرز در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز با اعلام این خبر افزود: در این طرح که از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شده است در هر روز یک اکیپ ثابت و سیار در اداره کل دامپزشکی استان در حال انجام بازرسی و نظارت بهداشتی ویژه بر فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی می باشند.

وی تصریح کرد: ادارات دامپزشکی شهرستان های استان نیز روزانه با تعداد 7 اکیپ ثابت و 10 اکیپ سیار در این طرح فعال می باشند.

دکتر ابوترابی تعداد کارشناسان فعال در این طرح را روزانه 28 نفر اعلام کرد و گفت: از شهروندان درخواست میکنیم که در صورت مشاهده تخلف بهداشتی در خصوص نحوه توزیع فرآورده های خام دامی شامل گوشت مرغ، ماهی، گوشت، تخم مرغ، شیر و گزارش های خود را به شماره تلفن 1512 اعلام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129508
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه