مصاحبه اختصاصی مدیر کل دامپزشکی استان با سیمای البرز
مدیر کل دامپزشکی استان البرز در مصاحبه اختصاصی با سیمای استانی البرز گفت: تعداد 65 نفر از دامپزشکان و بازرسین بهداشتی و 30 نفر از ناظرین شرعی آمادگی کامل دارند تا در روز عید سعید قربان خدمات نظارتی بر ذبح بهداشتی دام را بصورت کاملا رایگان به شهروندان گرامی ارائه نمایند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز ، دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان البرز در پاسخ به سوال خبرنگار سیمای البرز مبنی بر آمادگی دامپزشکی استان و نظارتهای بهداشتی و شرعی این اداره کل در روز عید سعید قربان گفت: یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی کنترل و پیشگیری از بروز تمامی بیماریهای واگیر دامی و مشترک است و در همین راستا اداره کل دامپزشکی هرساله با همکاری شهرداریها و در جهت رفاه حال شهروندان و جلوگیری از بروز و شیوع بیماریهای دامی مشترک اقدام به برپایی جایگاههای موقت عرضه دام زنده می نماید تا همشهریان گرامی بتوانند در صورتی که تمایل به قربانی نمودن دام داشته باشند به این مراکز مراجعه و از خدمات رایگان دامپزشکی در این مراکز بهره مند شوند.
وی افزود کنترل و حفظ سلامت فرآورده های خام مصرفی از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور بوده و تولید فرآورده های خام اعم از گوشت قرمز، مرغ ، ماهی و غیره تماماً تحت نظارت بازرسان دامپزشکی انجام می شود.
دکتر شریفی در خصوص نظارتهای بهداشتی در روز عید سعید قربان افزود: با توجه به احداث ۲۸ جایگاه موقتی عرضه دام زنده توسط شهرداریهای استان ، این اداره کل تعداد ۲۸ اکیپ ثابت و ۱۰ اکیپ نظارتی سیار را تدارک دیده است که همراه با ناظرین شرعی در این مراکز بر روند ذبح شرعی و بهداشتی دام نظارت خواهند نمود.
وی در پایان به شهروندان توصیه نمود حدالامکان دام خود را در این مراکز تحت نظارتهای بازرسین دامپزشکی ذبح نموده و یا در صورتی که در منزل یا محل کار اقدام به قربانی می نمایند با نزدیکترین محل دامپزشکی تماس گرفته (۱۵۱۲ سامانه رایگان و تلفن های ۳۲۷۵۲۲۳۷ و ۳۲۷۳۷۱۷۹ و ۳۲۷۵۲۹۰۳ و ۳۲۷۵۲۹۰۶) تا اکیپهای بازرسی سیار جهت معاینه دام و تایید سلامت گوشت قربانی مراجعه نمایند و توصیه می گردد قبل از مصرف گوشت قربانی حتما گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نموده و سپس مصرف نمایند.
دکتر شریفی در پایان فرا رسیدن عید سعید قربان، عید بندگی و ایثار را به تمامی مسلمانان تبریک گفت.
وی افزود کنترل و حفظ سلامت فرآورده های خام مصرفی از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور بوده و تولید فرآورده های خام اعم از گوشت قرمز، مرغ ، ماهی و غیره تماماً تحت نظارت بازرسان دامپزشکی انجام می شود.
دکتر شریفی در خصوص نظارتهای بهداشتی در روز عید سعید قربان افزود: با توجه به احداث ۲۸ جایگاه موقتی عرضه دام زنده توسط شهرداریهای استان ، این اداره کل تعداد ۲۸ اکیپ ثابت و ۱۰ اکیپ نظارتی سیار را تدارک دیده است که همراه با ناظرین شرعی در این مراکز بر روند ذبح شرعی و بهداشتی دام نظارت خواهند نمود.
وی در پایان به شهروندان توصیه نمود حدالامکان دام خود را در این مراکز تحت نظارتهای بازرسین دامپزشکی ذبح نموده و یا در صورتی که در منزل یا محل کار اقدام به قربانی می نمایند با نزدیکترین محل دامپزشکی تماس گرفته (۱۵۱۲ سامانه رایگان و تلفن های ۳۲۷۵۲۲۳۷ و ۳۲۷۳۷۱۷۹ و ۳۲۷۵۲۹۰۳ و ۳۲۷۵۲۹۰۶) تا اکیپهای بازرسی سیار جهت معاینه دام و تایید سلامت گوشت قربانی مراجعه نمایند و توصیه می گردد قبل از مصرف گوشت قربانی حتما گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نموده و سپس مصرف نمایند.
دکتر شریفی در پایان فرا رسیدن عید سعید قربان، عید بندگی و ایثار را به تمامی مسلمانان تبریک گفت.
نظر دهید