• 1400/04/30 - 11:16
  • تعداد بازدید : 368
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان البرز خبر داد؛

نظارت بر ذبح دام در عید سعید قربان در قالب اکیپ های ثابت و سیار

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ دکتر توکلی مدیرکل دامپزشکی استان البرز ضمن تبریک عید سعید قربان گفت: در روز چهارشنبه 30 تیر ماه 1400 تعداد 10 اکیپ ثابت و 16 اکیپ سیار شامل 20 دکتر دامپزشک و 29 بازرس بهداشتی گوشت از ساعت 7 صبح لغایت 12 در کشتارگاه‌های دام استان حضور یافته و بر ذبح بهداشتی دام نظارت داشتند. دکتر توکلی افزود: علاوه بر ناظرین و بازرسان این اداره کل ،10 ناظر شرعی هم در محل کشتارگاهها حضور یافته و بر ذبح شرعی دام نظارتهای لازم را بعمل آوردند.

این مقام مسئول تاکید نمود: گوشت قربانی قبل از مصرف باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا انتقال عوامل بیماری زا به حداقل برسد.

دکتر توکلی تصریح کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و علائمی در دام بیمار ندارد ولی در انسان خطر مرگ را به دنبال دارد میتوان با رعایت نکات بهداشتی از جمله استفاده از دستکش در تماس با گوشت قربانی و نگهداری گوشت حداقل 24 ساعت و آلایش دام به مدت حد اقل 48 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال میتوان از انتقال این بیماری پیشگیری نمود.
وی از شهروندان درخواست نمود از خرید دام زنده از مراکز غیر مجاز و از ذبح دام در معابر و اماکن عمومی خودداری کنند و جهت کشتار دام صرفا به کشتارگاه های استان و با رعایت پروتکل های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا مراجعه نمایند.
مدیر کل دامپزشکی استان البرز از  مردم خواست تا در صورت مشاهد هرگونه موارد غیر بهداشتی و تخلف  با شماره 1512 تماس بگیرند تا در اسرع وقت پیگیری لازم صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 275834
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه