نظارت بر ذبح دام قربانی در تاسوعا و عاشورا حسینی البرز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر غلامرضا توکلی بیان کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، کارشناسان دامپزشکی در قالب7 اکیپ ثابت و 8 اکیپ سیار، نظارت بهداشتی بر ذبح دام و عرضه گوشت در استان را از ساعت 7 الی 14 سازماندهی نمودند.
وی افزود : در این راستا مجموعا 958 رأس لاشه دام ذبح شده مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار گرفت و میزان 30 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
وی افزود اجرای این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان عزیز صورت گرفت و کارشناسان این اداره کل علاوه بر نظارت بهداشتی، اطلاعات کافی درخصوص نحوه کشتار، مشخصات دام سالم و بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان را در اختیار مردم و هیئت های عزاداری قرار دادند.
نظر دهید