نظارتهای دامپزشکی عید قربان همزمان در سراسر کشور
دکتر علی صفر ماکنعلی معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در سفر به استان البرز ضمن بازدید از جایگاههای موقت عرضه بهداشتی دام زنده گفت: طرح نظارتهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به طور همزمان در سراسر کشور با حضور دامپزشکان و ناظرین شرعی اجرا می گردد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، روز عید سعید قربان دکتر ماکنعلی به جهت بازدید از مراکز عرضه بهداشتی دام زنده به استان البرز سفر نمود و در مصاحبه اختصاصی با سیمای استانی البرز ضمن تشریح فعالیتهای سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نظارتهای سازمان بر جایگاههای موقت عرضه بهداشتی دام زنده بر ضرورت افزایش کیفی خدمات رسانی این مراکز به مردم تاکید نمود.
وی افزود : هرساله با هماهنگی های صورت گرفته و برگزاری جلسات مستمر با ارگانهای ذیربط از جمله وزارت بهداشت، شهرداریها، سازمان محیط زیست و سایر ادارات ذیربط طرح برپایی جایگاههای بهداشتی دام زنده در جهت خدمات رسانی به حاجیان و سایر اقشار مردم در سراسر کشور اجرا می شود و با نظارتهای دامپزشکان و ناظرین مستقر و نمایندگان محترم شهرداریها ، شهروندان می توانند به این جایگاهها مراجعه و نسبت به ابتیاع دام زنده و همچنین ذبح بهداشتی قربانی خود تحت نظارت بازرسین و دامپزشکان در این مراکز اقدام نمایند.
معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت: با توجه به وجود کشتارگاههای دام صنعتی و نیمه صنعتی در سراسر کشور و تولید بخشی از گوشت قرمز مورد نیاز مردم تحت نظارت سازمان دامپزشکی به مردم این اطمینان را می دهیم که محصولات خام دامی دارای لیبل دامپزشکی و تاریخ تولید از لحاظ بهداشتی کاملا مورد تایید سازمان بوده و لذا به مردم عزیز توصیه می شود توصیه های بهداشتی دامپزشکی را در زمان خرید هرگونه فرآورده های خام دامی در نظر داشته باشند و همچنین با توجه به اینکه گوشت استحصالی در کشتارگاهها در پیش سرد نگهداری و سپس به بازار مصرف ارسال می شود بهتر است شهروندانی که در روز عید قربان و یا مناسبتهای دیگر اقدام به ذبح دام قربانی می نمایند گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال دمای 4-0 درجه نگهداری و سپس آنرا مصرف کنند.
وی افزود : هرساله با هماهنگی های صورت گرفته و برگزاری جلسات مستمر با ارگانهای ذیربط از جمله وزارت بهداشت، شهرداریها، سازمان محیط زیست و سایر ادارات ذیربط طرح برپایی جایگاههای بهداشتی دام زنده در جهت خدمات رسانی به حاجیان و سایر اقشار مردم در سراسر کشور اجرا می شود و با نظارتهای دامپزشکان و ناظرین مستقر و نمایندگان محترم شهرداریها ، شهروندان می توانند به این جایگاهها مراجعه و نسبت به ابتیاع دام زنده و همچنین ذبح بهداشتی قربانی خود تحت نظارت بازرسین و دامپزشکان در این مراکز اقدام نمایند.
معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت: با توجه به وجود کشتارگاههای دام صنعتی و نیمه صنعتی در سراسر کشور و تولید بخشی از گوشت قرمز مورد نیاز مردم تحت نظارت سازمان دامپزشکی به مردم این اطمینان را می دهیم که محصولات خام دامی دارای لیبل دامپزشکی و تاریخ تولید از لحاظ بهداشتی کاملا مورد تایید سازمان بوده و لذا به مردم عزیز توصیه می شود توصیه های بهداشتی دامپزشکی را در زمان خرید هرگونه فرآورده های خام دامی در نظر داشته باشند و همچنین با توجه به اینکه گوشت استحصالی در کشتارگاهها در پیش سرد نگهداری و سپس به بازار مصرف ارسال می شود بهتر است شهروندانی که در روز عید قربان و یا مناسبتهای دیگر اقدام به ذبح دام قربانی می نمایند گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال دمای 4-0 درجه نگهداری و سپس آنرا مصرف کنند.
نظر دهید