• 1398/02/17 - 13:24
  • تعداد بازدید : 457
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای اولین بار در کشور؛

پادزهر مار و پادزهر عقرب در شهرستان نظرآباد رونمایی شد

پادزهر مار و پادزهر عقرب برای اولین بار در کشور با فناوری نسل سوم به تولید صنعتی رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی و دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با همراهی دکتر شهبازی استاندار البرز با حضور در شهرک صنعتی سپهر نظر آباد از دو فراورده بیولوژیک رونمایی کردند . 

این کارخانه تولید واکسن و دارو دو محصول پادزهر عقرب و پادزهر مار را برای اولین بار در کشور با فناوری نسل سوم ایمنی زایی و روش نوین خالص سازی با درجه خلوص بسیار بالا به کشور عرضه کرده است.

هر دو محصول قبل از این با روش قدیمی نسل اول و خلوص کم در ظرفیت های پایین تولید می شدند به نحوی که بازار صادراتی کشورهای همسایه همواره متقاضی این گونه سرم ها بوده است.

مطالعه بالینی پادزهر عقرب با نتایج مقایسه ای بسیار خوب به پایان رسیده و پس از تائید پس از مورد تائید سازمان غذاو دارو از این ماه در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت. در سال 98 سه محصول مشتق از پلاسمای دیگر برای درمان مسمومیت های بوتولیسم، هاری و دیفتری تولید و به بازار عرضه خواهد کرد.
همچنین شرکت داروسازی بهنودژن شهرستان نظرآباد  با تولید واکسن طاعون نشخوارکنندگان کوچک، گام موثری برای پیشگیری و کنترل این بیماری برداشته است.
بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک طی سال های اخیر سبب خسارت زیادی به وحوش(کل و بز کوهی ) کشور از جمله در استان البرز شد که واکسن این بیماری با هزینه زیاد وارد کشور می شد.

لازم به ذکر است در این آئین دکتر طرق معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، دکتر ضیائی رییس اداره دارو و درمان و دکتر میرزا پور رییس اداره دامپزشکی شهرستان نظرآباد حضور داشتند.
برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129420
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه