معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی مطرح کرد؛
پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو با تهیه گوشت قرمز از مراکز تحت نظارت دامپزشکی
دکتر مهرداد صنعتی با بیان اینکه تمامی گوشتهایی که از مراکز مجاز عرضه تهیه می شود سالم است و مردم با خیال راحت میتوانند نسبت به خرید آنها اقدام کنند، گفت: بازرسی در کشتارگاهها به صورت مدام توسط مسئولین بهداشتی دامپزشکی در حال انجام است و موارد مشکوک قبل از کشتار از چرخه مصرف خارج میشود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر صنعتی اظهار داشت: در راستای مقابله با بیماریهای مشترک بین انسان و دام طبق دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت دام اقدام میشود، افزود: یکی از مهمترین بیماریهای مشترک بین حیوان و انسان تب کریمه و کنگو است که برای اولین بار در سال ۱۹۴۲ در شبه جزیره کنگو مشاهده شد و تلفات انسانی به دنبال داشت.
وی با بیان اینکه در میان پرندگان شتر مرغ میتواند این ویروس را در بدن خود حفظ کند، اضافه کرد: نشانه بیماری در حیوانات تنها تب است و علائم دیگری ندارد از این رو امکان انتقال به انسان را افزایش میدهد.
معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان البرز یادآور شد: کشتن کنه که میزبان واسط این بیماری است و افراد در ارتباط با حیوان بیمار میتواند بیماری را به انسان منتقل کند.
دکتر صنعتی اظهار کرد: برای کنترل این بیماری شهروندان باید به شدت از خرید گوشت از مراکز غیرمجاز خریداری خودداری کنند و حتی المقدور از انجام ذبح دام خارج از کشتارگاه و قربانی کردن دام خارج از مراکز کشتارگاهی تحت نظارت دامپزشکی خودداری نمایند و در صورت انجام ذبح بر حسب ضرورت حتما گوشت و آلایش آن از قبیل دل و جگر را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای یخچال بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری و سپس مورد مصرف قرار دهند.
وی توضیح داد: دامداران هم اگر کنهای در حیوان خود مشاهده کردند به هیچ وجه نباید بدون وسایل حفاظتی و دستکش به کنه دست بزنند.
نظر دهید