• 1400/05/05 - 11:29
  • تعداد بازدید : 238
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دامپزشکی ساوجبلاغ وتشدید اعمال نظارتهای لازم بر عرضه محصولات بهداشتی

به گزارش روابط عمومی  اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ ،بازرسان این اداره در 4 ماهه  ابتدایی سال 1400 و طی تعداد بالغ بر1600 مورد بازدید میدانی، میزان 10318 کیلوگرم گوشت قرمز را ضبط که پس از انجام اقدامات تکمیلی منجر به معدوم سازی 318 کیلوگرم از آن گردید. در همین راستا نیز میزان 33943 کیلوگرم گوشت مرغ توقیف  که نهایتا میزان 1513 کیلوگرم از آن بدلیل مشکلات بهداشتی معدوم  سازی شد. دکتر فردین حسین زاده رییس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ  افزود اعمال نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بمنظور رفاه حال مصرف کنندگان و اطمینان خاطر آنها از ایمنی و سلامت غذایی مواد پروتیینی مورد مصرف آنها انجام میگردد. وی گفت این کنترلهای بهداشتی منحصر به مراکز عرضه مواد غذایی نبوده ، بلکه در تمامی زنجیره های تولید محصولات مزبور مد نظر بوده که از آن جمله میتوان به توقیف میزان 73000 کیلوگرم خوراک دام غیربهداشتی و معدوم سازی  65000 کیلوگرم از آن را  توسط کارشناسان دامپزشکی در بازه زمانی اشاره شده نام برد.

  • گروه خبری : ساوجبلاغ
  • کد خبر : 275969
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه