معدومسازی بیش از 250 کیلوگرم گوشت قرمز غیرقابل مصرف در شهرستان نظرآباد
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی استان نظرآباد دکتر عادل میرزاپور گفت: بازرسان بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در نظارت و بازرسی صورت گرفته از یک شرکت 250 کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف را ضبط و معدوم کردند.
دکتر میرزاپور با بیان اینکه این میزان گوشت در بازدید های نظارتی از مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی، رستوران ها، مراکز بسته بندی و ... به علت مناسب نبودن برای مصرف انسانی توقیف گردیده بود ، جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
میرزاپور گفت: اکیپ کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی این شهرستان به صورت منظم و ادواری بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و رستورانها نظارت دارند و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی طبق مقررات با عوامل عرضه غیرمجاز و غیربهداشتی برخورد میشود.
دکتر میرزاپوردر پایان از عموم مردم درخواست کرد؛ هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات محصول از جمله مهر و لیبل کشتارگاه و همچنین تاریخ تولید و انقضا آن توجه نموده و بعد از حصول اطمینان خرید نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره 45403842 اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند.
نظر دهید