نظارت بر شستشوی بهداشتی خودروهای حمل گوشت قرمز کشتارگاه
با توجه به اهمیت حفظ سلامت گوشت و فرآورده های خام دامی ، و با شعار سلامت غذا از مزرعه تا سفره مردم، دامپزشکی ضمن نظارت بر استحصال گوشت سالم و پاک بر روند انتقال سالم گوشت گرم و آلایش دامی از طریق نظارت بر خودروهای حمل دام زنده، خودرو سردخانه دار حمل گوشت و آلایش دامی در محل کشتارگاه از احتمال آلوده شدن آن جلوگیری می نماید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی فردیس، در همین زمینه دکتر رحیم بیگدلی تبار سرپرست دامپزشکی فردیس افزود: خودروی های حمل گوشت قرمز و آلایشات دامی دارای مجوز حمل بوده و در توزیع گوشت قرمز و انواع فرآورده های خام دامی وابسته به آن در سطح استان و شهرستان فعال هستند. وی اضافه کرد با توجه به لزوم حفظ سلامت گوشت تولید شده تمامی خودروهای حمل ملزم به تجهیز ترموگراف ثبت دمای سردخانه بوده و با اخذ مجوز حمل از مسئول فنی کشتارگاه نسبت به نقل و انتقال گوشت اقدام می کنند. همچنین خودروها به صورت روزانه قبل از ورود به محوطه کشتارگاه با وسایل شستشوی تعبیه شده در درب ورودی شستشو و ضد عفونی شده و پس از آن می توانند به کشتارگاه وارد و نسبت به بارگیری اقدام نمایند.