کلاس آموزشی-ترویجی کارکنان شاغل در هایپر فردیس برگزار شد
با توجه به اهمیت سلامت گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز تولید و بسته بندی و حجم بالای تولید در اینگونه مراکز، با هماهنگی صورت گرفته توسط مدیریت هایپر فردیس دوره آموزشی ' آشنایی با دستورالعملهای دامپزشکی در خصوص بهداشت مواد غذایی' برای کارکنان شاغل در قسمت بسته بندی و عرضه گوشت و فرآورده های خام دامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی فردیس در این دوره دوساعته که با حضور دکتر بیگدلی سرپرست دامپزشکی فردیس انجام پذیرفت ، مسئول فنی بهداشتی هایپر ضمن ارائه پاورپوینتی مسائل و نکات بهداشتی و رعایت دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور را برای حاضرین در جلسه بیان نمود.