برگزاری کلاس آموزشی نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی در طالقان در دهه مبارک فجر
بمناسبت دهه مبارک فجر و در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی ، یک دوره کلاس آموزشی درخصوص نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی اعم از گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و ... برای متصدیان واحدهای عرضه تحت نظارت دامپزشکی شهرستان طالقان برگزار گردید
اجرای برنامه های آموزشی ترویجی از برنامه های الویت دار اداره کل دامپزشکی استان البرز است
برنامه های آموزشی ترویجی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز از برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی در سرتاسر استان خبر داد: