• 1402/08/14 - 10:44
  • تعداد بازدید : 227
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی کلانشهرکرج

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج از قرار گرفتن طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و نگهداری فرآورده خام دامی در دستور کار این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج دکتر فردین حسین زاده با اعلام این خبر گفت: سلامت شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است و به این منظور نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی کرج  از مراکز عرضه و نگهداری مواد خام دامی توسط اکیپ های میدانی  به صورت روزانه در حال انجام است.

حسین زاده با بیان اینکه در شهرستان کرج  تعداد   2335   مراکز عرضه  مواد خام دامی و   2 کشتارگاه طیور وجود دارد افزود:  کنترل و نظارت بهداشتی بر اینگونه مراکز از وظایف دامپزشکی بوده و با رخداد تخلفات احتمالی و عبور از خط قرمزهای دامپزشکی به شدت برخورد خواهد شد.وی افزود طی هفته گذشته میزان بالغ  بر دو تن انواع فرآورده های خام دامی مشکوک شامل گوشت قرمز،مرغ و ماهی ضبط و اعمال قانون شده است.

 وی در پایان تاکید کرد از همشهریان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه عرضه غیر بهداشتی محصولات پروتئینی  اعم از مرغ، ماهی ، گوشت قرمز  و تخم مرغ  موارد را  از طریق تماس با تلفن 32776027 به  دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : کرج
  • کد خبر : 310099
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه