لیست اخبار صفحه :2
کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.

تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس

تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس

بدنبال طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی و وفق روال سالهای گذشته کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی فردیس اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی در قالب اکیپهای مشترک و بازدید سرزده از مراکز نمودند.