کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز
به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.
جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک
در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.
تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس
بدنبال طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی و وفق روال سالهای گذشته کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی فردیس اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی در قالب اکیپهای مشترک و بازدید سرزده از مراکز نمودند.
برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو درکشتارگاه کرج راک شهرستان فردیس
اداره دامپزشکی شهرستان فردیس در راستای ارتقای سطح بهداشت و جلوگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بین کارکنان کشتارگاه دام، اقدام به برگزاری کلاس آموزشی در محل کشتارگاه نمود.