اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی کلانشهرکرج
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج از قرار گرفتن طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و نگهداری فرآورده خام دامی در دستور کار این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج دکتر فردین حسین زاده با اعلام این خبر گفت: سلامت شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است و به این منظور نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی کرج از مراکز عرضه و نگهداری مواد خام دامی توسط اکیپ های میدانی به صورت روزانه در حال انجام است.
حسین زاده با بیان اینکه در شهرستان کرج تعداد 2335 مراکز عرضه مواد خام دامی و 2 کشتارگاه طیور وجود دارد افزود: کنترل و نظارت بهداشتی بر اینگونه مراکز از وظایف دامپزشکی بوده و با رخداد تخلفات احتمالی و عبور از خط قرمزهای دامپزشکی به شدت برخورد خواهد شد.وی افزود طی هفته گذشته میزان بالغ بر دو تن انواع فرآورده های خام دامی مشکوک شامل گوشت قرمز،مرغ و ماهی ضبط و اعمال قانون شده است.
وی در پایان تاکید کرد از همشهریان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه عرضه غیر بهداشتی محصولات پروتئینی اعم از مرغ، ماهی ، گوشت قرمز و تخم مرغ موارد را از طریق تماس با تلفن 32776027 به دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید