• 1403/12/08 - 15:49
  • تعداد بازدید : 108
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه رمضان و عید نوروز

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه رمضان و عید نوروز خبر داد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز در گفت‌وگو با خبر گزاری صداوسیما افزود: « براساس ابلاغ و دستوالعمل سازمان دامپزشکی کشور طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام با منشاء دامی از 11 اسفند آغاز و تا 11 فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این طرح با هدف تأمین سلامت مواد غذایی و نظارت بر عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، ۱۲گروه سیار، ۸ تیم ثابت، ۱۵ دکتر دامپزشک و ۱۸ بازرس بهداشت گوشت و ۸ ناظر شرعی در دو نوبت کاری در سطح استان مستقر شده‌اند.

جمالی تصریح کرد: این طرح با هماهنگی بین بخشی و مشارکت فعال نیروهای دامپزشکی، بازرسان و کارشناسان بهداشتی انجام میگردد تا از عرضه فرآورده‌های دامی غیربهداشتی و فاقد مجوز جلوگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت تأمین سلامت مواد غذایی در ایام پرتردد ماه رمضان و عید نوروز، تاکید کرد، نظارت بر مراکز عرضه گوشت، مرغ، ماهی و سایر فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر انجام می‌شود و هرگونه تخلف بهداشتی با جدیت پیگیری خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، مراتب را از طریق سامانه‌های ارتباطی 1512گزارش دهند.

وی اظهار داشت حضور و مشارکت مردم در گزارش تخلفات بهداشتی می‌تواند به بهبود کیفیت نظارت‌ها و تأمین سلامت عمومی کمک کند. این طرح تا پایان ایام نوروز ادامه خواهد داشت و تیم‌های نظارتی به صورت شبانه‌روزی در حال پایش و کنترل مراکز عرضه فرآورده‌های دامی خواهند بود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334951
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه