• 1402/12/25 - 19:17
  • تعداد بازدید : 109
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی انجام گردید:

بازدید از کارخانه های فرآورده های گوشتی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر رفیعی پور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان و دکتر محسن ابوترابی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان از شرکت تولید کننده فرآورده های گوشتی پاک تلیسه 202 و پاکدام واقع در استان البرز بازدید به عمل آوردند.

دکتر رفیعی پور در این بازدید تصریح کرد: هدف از این بازدید در پایان سال از مجموعه های تولیدی و تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی استان، اهمیت فعالیت های دامپزشکی در موضوع نظارت‌های بهداشتی و کنترل انتقال و جابجایی گوشت، مرغ و دیگر فرآورده های خام دامی و مراحل تولید و فرآوری این محصولات و نیاز این صنعت بر نظارت های مستمر دامپزشکی بر نحوه انتقال گوشت بازرسی و نظارت بر تولید و بسته بندی گوشت مرغ و فرآورده‌های گوشتی می باشد.

در ادامه مدیر عامل شرکت ضمن رضایتمندی از مدیریت و عملکرد دامپزشکی استان در بحث تشخیص آزمایشگاهی خواستار همکاری بین دامپزشکی ، سازمان غذا دارو و سازمان استاندارد نمود. 

همچنین متقاضی مرغ وارده به مراکز فرآوری از کشتارگاه‌هایی که دارای خط ۲ می باشند و مناسب غذاهای فرآوری شده است.

 در ادامه رفیعی پور اظهار داشت: در راستای یکپارچگی سلامت و امنیت غذایی، این سازمان بدون هیچگونه اختلافی با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد همکاری خواهد داشت و با تشکیل کمیته در اداره کل دامپزشکی استان البرز بر همکاری هر چه بیشتر به منظور ارتقا و نظارت بر فراورده‌های خام دامی و پیگیری امور مربوط به سلامت و امنیت غذایی استان به ویژه حوزه نظارت بر فرآورده‌های غذایی تاکید نموند.

در پایان دکتر رفیعی پور و هیئت همراه از قسمت‌های مختلف کارخانه بازدید نمودند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316560
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه