بازدید از کشتارگاه هوداک پروتئین

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، دکتر صادقلو فرماندار شهرستان ساوجبلاغ، دکتر انصاری مدیر کل صمت استان البرز و دکتر علیرضا جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز از کشتارگاه هوداک پروتئین به منظور بررسی وضعیت پروژه و مراحل تکمیل آن بازدید به عمل اوردند.
هدف از این بازدید، بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی و تجهیزاتی کشتارگاه، اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی و دامپزشکی، بود
در این بازدید، مسئولان ضمن گفتگو با مدیران و کارکنان کشتارگاه، از بخشهای مختلف از جمله سالن کشتار، سردخانه و قسمت بستهبندی بازدید کردند.
دکتر جمالی در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه، بر لزوم رعایت دقیق ضوابط و مقررات بهداشتی و دامپزشکی در تمامی مراحل تولید تاکید کرد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با افتتاح این کشتارگاه، بخشی از نیاز استان به گوشت سالم و بهداشتی تامین شود.
دکتربازدار رئیس جهاد کشاورزی البرز نیز با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی، از آمادگی سازمان جهاد کشاورزی استان برای ارائه تسهیلات و حمایتهای لازم به این واحد تولیدی خبر داد.
دکتر صادقلو فرماندار ساوجبلاغ نیز ضمن تقدیر از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این شهرستان، بر لزوم هر گونه کمک و تسریع در روند تکمیل و راهاندازی این کشتارگاه تاکید کرد.
دکتر انصاری مدیر کل صمت در ادامه بازدید در جهت حمایت و حل مشکلات و تسریع در روند پیشرفت کشتارگاه تاکید نمودند.
نظر دهید