• 1402/10/10 - 13:33
  • تعداد بازدید : 177
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فردیس ، روز پنج شنبه مورخ 7 دی ماه جلسه ای جهت هماهنگی کنترل و نظارتهای بهداشتی بیشتر برتولید گوشت قرمزو جلوگیری از خروج گوشت گرم و فاقد لیبل از کشتارگاه بدون طی مراحل پیش سرد با حضور دکتر راهنورد رئیس اداره دامپزشکی شهرستان  ، کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه دام کرج راک  در محل اداره دامپزشکی فردیس برگزار شد.

در این جلسه دکتر راهنورد ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: از سالهای گذشته بحث نظارتهای بهداشتی و قرنطینه ای در کشتارگاه جزء ضوابط اصلی سازمان دامپزشکی بوده و تمامی مسئولین فنی کشتارگاه بر این مهم واقف هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام کرج راک در فردیس تنها کشتارگاه صنعتی دام استان بوده و بخشی از گوشت قرمز در استان را تامین می نماید و بسیار مهم است که گوشتهای خروجی از کشتارگاه دارای لیبل و مجوز حمل بوده و از نظر سلامت شرایط کاملا  مناسبی داشته باشند و همچنین  تمامی دامهای ورودی به کشتارگاه بایستی دارای مجوز حمل قرنطینه ای و گواهی عدم آبستنی از مبدا باشند.

در این جلسه مدیریت و مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه نیز ضمن تشکر از اداره دامپزشکی فردیس در برگزاری جلسه  بر لزوم کنترل گواهی حمل قرنطینه ای دام و گواهی عدم آبستنی دامهای ورودی به کشتارگاه، نگهداری گوشت و آلایش دامی به مدت 24 ساعت در پیش سرد، نصب لیبل بر روی هر دو پای لاشه و صدور مجوز حمل خروج از کشتارگاه برای خودروهای حمل گوشت قرمز توسط مسئول فنی بهداشتی تاکید و تعهد نمودند.

  • گروه خبری : فردیس
  • کد خبر : 312836
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه