• 1403/01/05 - 12:04
  • تعداد بازدید : 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی انجام شد.

معدوم سازی انواع فرآورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و فاقد مشخصات باتغییرات شدید ارگانولپتیکی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز , دکتر علیرضا رفیعی پور با اعلام این خبر افزود: طی بازدید کارشناسان واحد نظارت شهرستان چهارباغ و با حضور مهندس مهاجری کارشناس حراست اداره کل دامپزشکی استان البرز, از مراکز عرضه، 165 کیلوگرم فراورده خام دامی تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف ضبط و معدوم گردید.

 

 وی در ادامه گفت: وظیفه دامپزشکی متوجه جامعه انسانی است که مهمترین هدف کمک به حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه انسانی در تامین و تضمین سلامت فراورده های خام دامی از جمله: شیر، گوشت ، تخم مرغ و...می باشد..

رفیعی پور اظهار داشت: تمام اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان، کار نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره را بر عهده دارند، این فعالیت ها تحت نظارت حاکمیتی اداره کل دامپزشکی استان البرز می باشد و با نظارت های بهداشتی مستمر خود کمک شایانی در اجرای این طرح تشدید نظارتی و همچنین ارتقاء امنیت غذایی و تأمین سلامت جامعه در استان، خواهند داشت.

در پایان رفیعی پور اذعان نمود: به منظور حفظ سلامت خود و برخورداری از فیوضات ماه مبارک رمضان، از خرید فرآورده های دامی از منابع و مراکز غیرمطمئن و خارج از زنجیره نظارتی دامپزشکی اکیداً خودداری نمایند. شایان ذکر است شماره 1512 برای طرح شکایت شهروندان از کیفیت محصولات و فرآورده های دامی وجود دارد که شهروندان می‌توانند شکایات خود را به این شماره اعلام کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316868
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه