• 1402/11/28 - 08:13
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فردیس دکتر راهنورد رئیس دامپزشکی فردیس در همین زمینه افزود: رصد و پایش محصولات خام دامی در کشتارگاه دام از اولویتهای این اداره بوده و خروج فرآورده سالم و عاری از هرگونه آلودگی اهمیت بسزایی دارد. لذا بر همین اساس نمونه برداری دوره ای از تولیدات کشتارگاه و ارسال به آزمایشگاه جهت تعیین بار میکروبی و سلامت گوشت قرمز و فرآورده های وابسته به صورت مستمر صورت می گیرد و همچنین برای کنترل نقاط بحرانی  نمونه برداری سطحی از تجهیزات و وسایل مورد استفاده در کشتارگاه انجام و نتایج در سامانه haccp اعمال می گردد.

وی در پایان ضمن تایید سلامت محصولات خروجی از کشتارگاه اظهار کرد خط قرمز کاری دامپزشکی حفظ سلامت فرآورده های خام دامی  و متعاقب آن سلامت شهروندان می باشد.و تاکید نمود شهروندان  هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به تاریخ تولید و مهر دامپزشکی درج شده بر روی لاشه ها توجه نمایند.

  • گروه خبری : فردیس
  • کد خبر : 315288
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه