لیست اخبار صفحه :1
کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.