لیست اخبار صفحه :1
کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز

به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک

در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.

تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس

تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس

بدنبال طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی و وفق روال سالهای گذشته کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی فردیس اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی در قالب اکیپهای مشترک و بازدید سرزده از مراکز نمودند.

برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو درکشتارگاه کرج راک شهرستان فردیس

برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو درکشتارگاه کرج راک شهرستان فردیس

اداره دامپزشکی شهرستان فردیس در راستای ارتقای سطح بهداشت و جلوگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بین کارکنان کشتارگاه دام، اقدام به برگزاری کلاس آموزشی در محل کشتارگاه نمود.